dimarts, 26 d’agost del 2014

De què fa gust la lluna?




DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Autor – Michael Grejniec il·lustrador de llibres infantils polonès. Ja des de ben petit mostrava interès per tot allò que l’envoltava, per això sempre duia a sobre un llapis que l’ajudava a captar tot el que el fascinava.





Una tortuga vol saber quin gust té la lluna. Puja a la muntanya més alta però no hi arriba i demana ajut a l’elefant, que puja damunt la closca de la tortuga però tampoc hi arriba, i demana ajut a la girafa... S’hi van afegint animals fins que el més petit, el ratolí, arriba a la lluna, n’arrenca un bocí i dóna un trosset a cada animal, que se’n va a dormir pensant que la lluna fa gust d’allò que més li agrada a ell.


Aquesta història tan bonica, va permetre a mi i a la meves filles Ruth i Èlia crear juntes els personatges del llibre. L'Èlia va poder portar-los a l'escola i explicar als seus companys com pas a pas els animals tots fent pinya aconsegueixen arribar a tenir un bocí de la lluna.

Aquest llibre és molt recomanable per treballar valors essencials com el treball en equip, la solidaritat, l'amistat, la superació...

Mireu el conte en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Dus7e1Yrl_Y

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada